Corona

aanpassing

Op de speelboerderij gelden ivm het corona virus aangepaste regels. 

  1. Aangepaste openingstijden

  2. Restaurant afhaal variant

  3. Volwassen houden afstand 1.5 meter

  4. Maximaal aantal bezoekers (Vooraf reserveren als je zeker wil zijn)

  5. Online reserveren verplicht. 

  6. Gasten met een Vrienden en/of jaar pas hebben voorrang op dag gasten.

  7. Betalen mag via tikkie

  8. Bestellingen mag via whatsapp

  9. Verkouden of koorts? Blijf thuis

Wat leuk dat je overweegt om onze boerderij te bezoeken. We kunnen ons voorstellen dat je dit best spannend vindt in verband met het corona virus. 

We willen je laten weten dat we de reglementen van het RIVM serieus nemen. We hebben gelukkig als voordeel dat onze speelboerderij veel ruimte heeft. 1.5 meter afstand is bij ons geen probleem, zelfs niet in de wc's. Om de 1.5 meter makkelijk te maken werken we met een maximaal aantal bezoekers per dagdeel.  

Om verder geen onnodig risico te lopen hebben wij een aantal veiligheidsmaatregelen bedacht. De wc's zijn alleen open voor vrouwen en kinderen. De mannen mogen in het weiland plassen. 

 

Het speelgoed de tafels, stoelen en contact onderdelen zoals een deurkruk wordt iedere dag ontsmet. Toch krijg je zelf bij binnenkomst nog doekjes en desinfectie middel mee. Mochten je kinderen met speelgoed willen spelen dat andere kinderen voor hun hebben gebruikt. 

Het restaurant is geopend, maar dan als een To Go variant. Bestellingen mag je plaatsen via de whatsapp, maar je kunt ook gebruik maken van onze koffie/thee mand. Dit is een mand vol lekkers voor een gezellige koffie/thee. Hiermee kunnen we de contact momenten verkleinen tot 1 of 2 keer. 

Jullie uitstapje is hiermee zo veilig mogelijk. Maar vragen ook aan jullie om maatregelen op de volgen en het bezoek uit te stellen als er iemand in jullie gezin ziek of verkouden is.

Hopelijk tot snel

Groetjes Rianne