Voor alle leeftijden

Wij zijn de ideale plek voor een familiedag. Vooral als er kleine kinderen bij de familie zijn. We hebben een prachtige ruime plek, waar kinderen veilig kunnen spelen. Jij als volwassene hebt daarmee altijd tijd om even lekker bij te praten met neven en nichten, ooms en tantes, opa en oma.

We kunnen veel organiseren, een excursie of een activiteit in samenwerking met Boerderijrecreatie. Je kunt ook blijven gewoon van de kaart, maar ook een 3 gangen menu van de boerderij. 

   

Senior well-dressed man looking aside.jp

Sweet Table

De Sweet Table is het feest zoals je het thuis zou vieren. Maar dan op de boerderij waar alle ruimte is. We zijn een geweldige plek voor feesten waar ook (klein) kinderen verwacht worden. 

Bij een sweet table verzorgen we een prachtige tafel met verschillende taarten onbeperkt koffie, thee en limonade voor de kinderen. 

Als je wil borrelen na de koffie met hapjes en drankjes boek dan sweet table extra. 

Als je jouw gasten helemaal wil verwennen kun je het afsluiten met een hapje eten. Boek dan sweet table de luxe.

De tijden die zijn aangegeven is een indicatie. Voor sweet table staat 1 uur gereserveerd, maar u mag natuurlijk langer blijven. De prijzen zijn inclusief entree.

House wife wearing apron making finishin

Alle ruimte

"Onze familie dag was zeer geslaagd. Eigenlijk omdat de kinderen heerlijk speelden en wij ontspannen konden genieten van koffie en taart"

Bert van Ast

De boerderij was heel leuk.

"Wij hebben veel kleine kinderen in de familie. De kinderen hebben heerlijk gespeeld, maar vooral eieren rapen en koeien halen voor het melken was geweldig"

Esther van Dale

Heerlijk 

gegeten.

"Wij hebben gekozen voor het luxe arrangement. Een heerlijke high tea gemaakt door de huisbakkers. Het avond eten was heerlijk, heel leuk om 3 gangen van de boerderij te eten." Echt een verzorgde topdag. 

Froukje de Vries

Je kunt de familie of vriendendag boeken tijdens openingsdagen.

Er zijn ook mogelijkheden om buiten de openingstijden  de speelboerderij

alleen voor de familie te reserveren.

We overleggen graag

Boer Bart

- Vooruit naar de oorsprong -

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle