top of page
24.jpg
boerbart-logo_speelboerderij_FC.png

Schoolreisje

Educatief en alles over de boerderij

Schoolreisje

Heel geschikt voor de onderbouw.
Prijs per kind             17 euro

Het schoolreisje is vooral heel veel spelen in de speeltuin, Veilig en overzichtelijk binnen de hekken.  

Samen met de begeleiding ga je op QR code speurtocht over de boerderij waar je alles leert over de koeien en de melk. Je leert over de kippen, kuikentjes en het zoeken van eieren.

Met oplossen van de vragen, krijg je een echt "beste boer" certificaat. 
 
Het schoolreisje is inclusief,
- Limonade
- Patat
- 3 Eieren
- Waterijsje
t ​
Handig om mee te nemen: 
- Laarzen
Handdoek

Te boeken van maandag tot donderdag 
Tijden 9.30 tot 14 uur

5.png
6_edited.jpg

Wat leuk dat jullie interesse hebben in het schoolreisje. 
We hebben dit jaar een speciaal educatief schoolreisje bedacht. Met vooral heel veel spelen op het speelterrein, maar ook een educatief tintje. In de vorm van het Boerenpaad over de boerderij.

 

Dit pad loopt langs de bijzondere plekjes op de boerderij, zoals de groentetuin, de kipcaravan, de kalfjes, de kikkerpool, het stilte bankje en natuurlijk de koeien. Langs dit pad hebben we verschillende qr codes geplaatst. Als je deze code scant opent er een filmpje op je telefoon of tablet. Hierin vertel ik of Rianne een verhaal waarin  we uitleggen (ca. 25 seconden) wat je ziet en waarom dit op een boerderij aanwezig is.

 
Op het boerenpaad zijn ook Gekleurde QR codes te vinden om het "Beste Boer" diploma te verdienen.  Hier worden vragen gesteld over de boerderij zoals: wat voor kleur melk geeft een bruine koe en als een kip iedere dat 1 ei legt, hoeveel eieren leggen ze dan in 1 week. Met het goed beantwoorden van de vragen krijg de kinderen een echt "Beste Boer" diploma. 

Het educatieve zit niet alleen in het zoeken van de QR codes, maar ook in het mee helpen op de boerderij. Zo mogen de kinderen zelf eieren onder de kip vandaan halen, de kalfjes melk geven en krijgen ze een spoedcursus tuinieren. De eieren mogen ze mee naar huis nemen. 

 

Verder is er onbeperkt limonade en krijgt iedereen patat. Voor de bergeleiding hebben we heerlijke koffie en huisgemaakte taart, zodat het ook voor jullie een echt feest is.

 

De kosten voor dit schoolreisje zijn € 17,- per kind. En start tussen 9 en 10 uur en duurt tot ca 14.00 uur
De bergeleiders zijn gratis (Ook de koffie en de taart).

Door corona zijn de boekingsmogelijkheden beperkter, we ontvangen maximaal 1 school per dag.
 

Aanvrage
bottom of page