Bedankt!

Bedankt!

Via deze weg willen we jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp aan het meebouwen van de speelboerderij. Bedankt voor het delen van berichten, of het praten over ons. Bedankt voor het kopen van de entreekaarten vooraf, of bedankt voor het doneren van een vrij bedrag.

We zijn nu 13 dagen onderweg en hebben al 65 tegels verkocht. Dit is natuurlijk financieel een belangrijke steun, maar het geeft ook letterlijk een steun in de rug. Het geeft een goed gevoel dat jullie dit project een warm hart toedragen.

Met al deze steun bouwen wij door aan de speelboerderij die als doel heeft om gezinnen te leren over de landbouw. Op 11 mei openen we onze deuren, we hopen jullie te mogen verwelkomen tijdens deze feestelijke dag of een ander moment in het aankomende jaar.

Tegeltjes wat was dat ook alweer?

Ons project “De speelboerderij” is zo groot dat het gedeeltelijk met crowdfuning betaald zal worden. We vinden dat deze vorm van steun wel bij onze boerderij en onze 1000 jaren visie moet passen. Hoe leuk is het dan als kinderen tekeningen maken van hun “Ideale boerderij”. En die tekening vereeuwig wordt op een tegel in een levensgroot kunstwerk van een grazende koe.

Hiermee stimuleren we kinderen na te denken over de ideale boerderij. En kunnen zij later aan hun kinderen of kleinkinderen hun deel van het kunstwerk laten zien.

Met vriendelijke groet Rianne Holtrop

Ps. Als jij ook wil helpen, Graag! Dan kan via www.evenvrijopdeboerderij.nl

2 keer bekeken

Boer Bart

- Vooruit naar de oorsprong -

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle