top of page

Beetje Pech

De meeste dagen werken we met plezier aan onze boerderij en onze visie om 1000 jaar te bestaan. Met als een van de hoogte punten het openen van de speelboerderij op moeder dag 2019. Hiermee bieden we gasten een heerlijk ontspannen plek waar ze het aardse van de boerderij kunnen ervaren. Helaas hebben we met de speelboerderij een

beetje pech, corona kwam en de deuren moesten dicht.


Ondanks dat Corona tijdelijk zal zijn en onze koeien iedere dag melk geven, geeft de sluiting van de deuren ons wel een financiële uitdaging. Eén van deze uitdaging is het aanpassen van de kipcaravan en het kopen van nieuwe kippen, daar hebben we geen geld meer voor.


Misschien kun jij ons daarbij helpen, met het vooraf kopen van 3 dozen eieren of het sponsoren van 1 kip. Met deze voorverkoop hebben wij de mogelijkheid om de kipcaravan aan te passen en kippen aan te kopen.


De eieren die je koopt zijn nog niet gelegd, daarom krijg je een waardebon die je kunt inleveren op onze boerderij. En als je wil mag je zelf (met je (klein)kinderen de eieren uit de kipcaravan halen. Dan zie je ook direct waar je aan bij hebt gedragen.


Bedankt,

Groetjes Bartele en Rianne Holtrop

https://www.boerbart.nl/product-page/1-kip-voor-de-kip-carvan


https://www.boerbart.nl/product-page/waardebon-30-eieren
2.292 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page