top of page

De Lekkerste Hamburger

De lekkerste hamburger begin met een reis, een verhaal; omdat je gedachten smaak toevoegen. Stel je eens voor: je zit ergens in een landelijke omgeving met het uitzicht over de velden. In de verte staan koeien te grazen en vliegen er vogels langs de horizon. Er gebeurt van alles je ziet mensen om je heen glimlachen maar in je hoofd ben je rustig. Je ben één met jou eten.


Als je dan begint met eten, begin je met een krokant bite, “een mooi afgebakken broodje”. Krokant terwijl het vlees en de kaas al zacht zijn van structuur. Tijdens het eten duurt het niet te lang duren voor je het sap uit het zachte jersey vlees voelt en proeft. Want uiteindelijk wil je vlees proeven. En dan vlees dat alleen accenten heeft gekregen door het gebruik van zout en peper. Zo puur mogelijk.


Ineens wordt je verrast door een compleet andere smaak, die wel past. Het verse uitje uit de groentetuin van de boerderij. Niet gebakken niet gekookt gewoon vers. Deze is sterk in smaak, maar niet overheersend. Wat voor een hele leuke nasmaak zorgt. Dit was de moeite waard, een heerlijke hamburger welke gezond en voedzaam was.


Compliment van deze burger: De Boer Bart burger is zo ontzettend lekker dat zelf de vegetarische man hem niet kan laten staan. “Er was niks aan het verhaal gelogen” aldus deze man. Alhoewel ik niet weet of hij eerlijk vergelijkingsmateriaal heeft geproefd 😉

Met vriendelijke groet Rianne Holtrop


Morgen zondag 7 juni staat deze burger op het menu. Dus als je wil komen lunchen met je gezin... dan ben je van harte welkom.

312 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page