top of page

Jij bent onze doelgroep


Je zou kunnen denken: alweer een speeltuin, kinderboerderij of speelboerderij?  We kunnen toch ook naar balorig of monkeytown? Dat klopt, we hebben veel overeenkomsten, maar toch zijn we anders. Vernieuwend en ouderwets, vooruit naar de oorsprong.


We hopen dat het al eens is opgevallen “een speelboerderij voor kinderen en ouders”. Onze bedoeling is vrij simpel. We willen er zijn voor jou als ouder.

We zijn zelf jonge ouders en weten hoe ontzettend druk het leven kan zijn. Je koopt of huurt je eerste huis, je neemt je eerste serieuze baan. Je krijgt kinderen en wil werken aan je carrière of het eigen bedrijf. Ondertussen wil je, je kinderen de volle aandacht geven en een zorgeloze jeugd bezorgen.


Als het dan nog even kan, wil je ook nog alle contacten met je vrienden onderhouden, sporten en er leuk uitzien.


Dat zijn nogal wat balletjes die we hoog moeten houden, hoe ideaal zou het dat zijn als er een plek bestaat waar jij al de balletjes even mag neerleggen. Terwijl je wel de volle aandacht hebt voor het aller belangrijkste in je leven: Je gezin.


Jou als uitgangspunt


Dit is dan ook precies onze kern. Bij alle beslissingen die we hebben genomen, hebben we jou als uitgangspunt genomen.

En wat vinden we dan belangrijk? Laten we maar beginnen met veiligheid en overzicht. Hoe leuk zou het zijn als je ergens op een terras zit in een prachtige omgeving, terwijl jij ontspannen geniet van jou bakje koffie of lunch zie je jou kinderen heerlijk buiten spelen. Binnen hekken waarbij je zeker weet dat ze niet kunnen weglopen.


Lekker buiten, zon op het gezicht wind door de haren, “beleven!” Maar waar zijn dan de ingenieuze speeltoestellen zoals bij balorig? Dit is dan ook een van de moeilijkste keuzes waar we voor hebben gestaan. Kiezen we hierin voor de uitdaging van het kind, of de relaxte ouder.


Het antwoord is het volgende: Als je steeds moet opstaan omdat je kinderen op net te hoge klim toestellen klimmen, een te hoge glijbaan nemen ben je uit de ontspannen modus. Daarom hebben we bewust gekozen voor speelgoed waar kinderen zelf een spel mee maken. Binnen hun eigen grenzen. Stoppen ze met trappen dan staan ze stil.

Ondertussen vergt het spel fysieke en mentale inspanning waar door ze in balans ontwikkelen en moe maar voldaan naar huis gaan.


Het moet de moeite waard zijn. Waarschijnlijk hoor je je zelf wel eens zeggen: als mijn kinderen zich vermaken vinden wij het ook leuk. Maar is dat wel zo? Als een plek niet verzorgt is, als de koffie niet goed genoeg is, als je twijfels hebt over de keuken of de wc’s?

Zit je toch minder relaxt.


We zijn er namelijk ook voor jou, zodat jij tijdens een bezoek even een versnelling lager mag.


Met vriendelijke groet Bartele en Rianne Holtrop.

504 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page