top of page

Onze visie 2022

Er zijn veel plekken die geweldig zijn voor kinderen, maar niet voor de ouders.

En precies hier willen wij het verschil maken.

Als ouder weten we hoe kostbaar tijd is met je gezin. We weten hoeveel ballen je hoog mag houden en hoeveel er van je wordt verwacht. Daarom vinden wij dat je bij ons een versnelling lager mag. Even ontspannen, even niks behalve lekker bijkletsen en genieten van de spelende kinderen, lekker eten en een natuurlijke omgeving.


Overzichtelijk en veilig

Bij alles dat we hebben ontworpen en gebouwd hebben we aan jou als ouder gedacht. Een overzichtelijke, veilige speeltuin binnen hekken. In een prikkelarme natuurlijke omgeving. Met veel traptrekkers, skelters, trampolines, waterpompen en een zandbak. Juist speelgoed die kinderen zelf vooruit moeten bewegen, zodat ze zelf het spel bepalen en jij als ouder even kunt blijven zitten.

Restaurant uit de regio

De speeltuin ligt aan onze stjelpboerderij uit 1910. Waar we het oude hooi en koeiengedeelte hebben omgebouwd tot restaurant.


In het restaurant willen we een combinatie zijn/worden van de beste en merken en leukste initiatieven uit de regio.

Zo gebruiken we eigen melk voor de pannenkoeken en de cappuccino's, komt het meel uit de molen 't Lam in Woudsend, het ijs van de IJsfabriek uit Joure, Kaas van de Kaasmakerij Henri Willig, de koffie van de Koffiebranderij "Van Mark" Sint Nicolaasga, brood van Bakkerij Lenes uit Heerenveen en de taart van thuisbakkers. Het spek komt uit Echtenerbrug van "Eerlijk vlees". De kaart is klein maar lokaal en super lekker, we vinden het oprecht heel leuk als je bij ons blijft eten.


Wij zijn heel blij als jij ontspannen bent na een bezoek, we hopen met ons concept dat jouw bezoek de moeite waard is. Betreft tijd, smaak en beleving.

Ps. naast het relaxen en bijkletsen kun je ook het boerenpaad lopen. Daar kun je zelf eieren uit de kipcaravan halen en kalfjes melk geven.


Groetjes Rianne en Bartele1.304 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


boerbart-logo_speelboerderij_wit.png
bottom of page