top of page

Boeren restaurant

We hebben net de boeren demonstratie achter de rug. We beseffen ons dat er mensen zijn die niet meer weten wat wij als boer in het landschap doen.  Staken is één ding. Kennis maken is misschien ook wel handig. Kennis maken met de boerderijen in het landschap, de smaak die we produceren met de ambacht die het vergt om eten te maken.

-Next level ouderwets-

Er zit dus maar één ding op, next level ouderwets doen. Jullie uitnodigen op de boerderij, jouw kennis laten maken met de warmte, de geur smaak, liefde en alles wat wij boeren doen voor eten.  Zonder dialoog of mening, zonder statement, gewoon met iets dat ons allemaal verbind: Lekker eten. Daarom gaan we in oktober tijdens de World Food Week open als boeren restaurant. Vier weekenden lang koken we heerlijke Hollandse gerechten van de boeren uit de streek.

In een unieke samenwerking met de Streekboer, Boer Bart Speelboerderij en Culivent. We gaan mensen op een positieve manier in aanraking laten komen met de landbouw. We willen jullie de smaak van de boerderijen in het landschap laten proeven.

Wil je dit meemaken? Op 19 oktober is de aftrap van het aller eerste officiële Streekboer restaurant. De plaatsen zijn beperkt, je kunt je opgeven door middel van een ticket, daarmee weten wij dat je met ons mee eet.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


boerbart-logo_speelboerderij_wit.png
bottom of page