Feest

Wil je een verjaardag vieren en is het meer dan alleen een kinderfeestje ? Of wil je familie en vrienden uitnodigen voor een jubileum en zijn er jonge gezinnen bij? Dan helpen we je graag.

Als kinderen zich vermaken dan vinden wij het ook leuk. Je hoort het je zelf vast wel eens zeggen.  Onbewust zijn we vaak bezig met de veiligheid van onze kinderen. Waar zijn de gevaarlijke plekken? waar kan ik ze uit het oog verliezen? En onbewust sta je regelmatig de uitgang te bewaken. Om maar zeker te weten dat jouw kinderen veilig zijn.

– Als ik dat ervaar dan zullen er toch ook andere ouders zijn?

Als ik dat als moeder heb, dan zullen er toch ook andere ouders zijn die dit ervaren? Dat ik niet de enige ben met de drang naar veiligheid, is inmiddels wel gebleken. We hebben de eerste verjaardagen en familie feesten mogen organiseren. Dus niet een kinderfeestjes maar ook feesten en jubileums.

Zo waren er mensen die wilden vieren dat ze beide 60 jaar zijn geworden, de hele familie was uitgenodigd inclusief de peuters en kleuters. De reacties waren lovend, “wat een prachtige locatie, heerlijk eten”. Maar vooral omdat de ouders met de jonge kinderen zich in het feest konden mengen.

Ben jij nu ook net van plan om een feest te organiseren en zijn er gezinnen met jonge kinderen bij, dan helpen we graag. Het kan al met alleen koffie, thee en taart. Maar als je groot wil vieren dat je zoveel jaar bent getrouwd, dan helpen we je ook graag. Uiteindelijk is het namelijk jou feest.

Ps. Mijn man vind dat een feest helemaal af is, als de muziek goed aansluit bij de gasten. Daarom mag je op jouw feest zelfs je eigen Play list meenemen.

Dit waren reacties die we van de feesten kregen:

“Voor ons voelt het als thuis De warme gastvrije sfeer was voor ons de reden om voor Boer Bart te kiezen”.

Rixt Rijpkema “Vieren van 60 jarige leeftijd”

“Omdat het zo kindvriendelijk is, kunnen we als ouders even achterover leunen. Hier hebben we de rust om een gesprek te voeren, zonder dat we over de veiligheid van de kinderen inzitten”

Ellianne Krab- “Vieren van de 3e verjaardag van hun zoon Ferre

“De uitzichten over de weilanden De stjelp met karakter maakt deze plek zoveel meer dan een zaal in de stad”.

-Hilde Vellinga- “Bezoeker”

Lijkt jou dit ook iets? Dan helpen we je graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0654602041

Of mail naar bart@boerbart.nl