Paardrijden

Hynderride by Maria

Ik kan niet ontkennen dat wij een klein beetje bevooroordeeld zijn met onze drie jonge jongens. En dat wij daardoor een beetje meer hebben gekeken vanuit een jongensoog naar de inrichting van de speelboerderij. Maar dat houdt niet in, dat wij ondanks de trekkers niet geschikt zijn voor meisjes. Sterker nog ons nieuwe idee heeft vooral te maken met meisjes(dromen).

Als ik terug ga naar mijn jeugd dan was mijn grote droom naast korfballen, paardrijden (hynderride).  Ik heb zelf een blauwe maandag op ponyrijden gezeten en wat vond ik dat fantastisch. Ik denk dat er, net als ik vroeger, veel meiden zijn die vandaag de dag dromen van pony’s. En wat zou het leuk zijn als wij deze dromen werkelijkheid kunnen maken. Dus voor meiden, en misschien sommige jongens gingen wij op zoek naar pony’s. En die vonden we vlakbij! Onze buurvrouw Maria heeft hele lieve pony’s op stal staan die bereden kunnen worden en geborsteld.

Vanaf zaterdag 3 augustus kun je iedere zaterdag van 14 tot 15.30 ponyrijden en borstelen bij Maria voor 7,50. Omdat het buiten plaats vindt is het weersafhankelijk (te warm of te koud zijn geen goede omstandigheden). Dus wil je zeker weten of je deze dag kunt ponyrijden kun je appen, bellen of mailen. Reserveren graag, maar je kan altijd informeren naar de beschikbare plekken aan de balie.

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Kosten: 7,50

Wanneer: iedere zaterdag van 13.30 tot 14.30 en 14.30 tot 15.30 (weersafhankelijk). Neem contact op als je zeker wilt weten of er ponyrijden is.

Reserveren: heel graag

Note: We doen dit in samenwerking met Maria de Vries, gediplomeerd instructrice.