top of page

Restaurant voor kinderen

Het Kinderrestaurant

Sinds we zelf kinderen hebben is het leven veel drukker worden en is het “uit eten gaan” er wel een beetje bij gebleven. Waar we vroeger bijna tweewekelijks een restaurant probeerden en heerlijk konden bijpraten over avonturen die we hadden beleeft, gaan we nu hooguit nog naar een pannenkoekschip, de MC of de wok. Eigenlijk alleen maar om we bang zijn dat andere gasten zich ergeren aan onze creatieve jongens.

Als er nou eens restaurant zou bestaan. Die ideaal is voor jonge gezinnen. Waar we van de boer, gezond, voedzaam en heel lekker Nederlands kunnen eten. Zouden we daar niet heel veel mensen blij mee maken? Een restaurant waar je met het hele gezin kunt aanschuiven. Een plek waar de kinderen kunnen spelen als ze hun eten op hebben. Zodat wij als ouders ontspannen kunnen bijpraten over de avonturen die we hebben beleefd.

Een plek voor kinderen en ouders, dat is ook het motto van onze speelboerderij. Speciaal voor gezinnen die even uit de dagelijkse hectiek willen stappen. Omdat we er ook in de winter voor jouw willen zijn, toveren we de stelp om tot streekboer restaurant. Samen met chefkoks koken van boeren uit de buurt. Hollandse pot die uniek is. “De moeite waard”. En natuurlijk word het niet zomaar een restaurant. We willen jou namelijk meer geven dan eten.  Een ervaring, een beleving, een moment die even stil staat.

We willen jouw het warme gevoel van vroeger meegeven “net zoals jullie van ons gewend zijn”. Waar je als kind aan tafel mag schuiven omdat je moeder net het eten klaar heeft gezet. Je mag weer even zorgeloos zijn, alsof de wereld alleen bestaat op de plek waar je bent. Zodat jouw drukke bestaan even word stil gezet en je gewoon even kunt genieten van jouw gezin.

Wil jij het kinderrestaurant bezoeken reserveer dan de tickets van 17 tot 19 uur. Wil je dit ook mee maken maar ga je liever uiteten zonder kinderen? Dan kun je beter de tickets van 19.30 uur reserveren.

Hopelijk tot ziens,

Groetjes Rianne.

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
boerbart-logo_speelboerderij_wit.png
bottom of page