top of page

Wat kun je verwachten

Wij snappen best dat je het spannend vindt om alvast een ticket te kopen terwijl je nog niet weet wat je kunt verwachten als je komt eten bij Boer Bart in het restaurant van De Streekboer.

We begonnen met het idee om ‘gewoon’ een driegangenmenu te serveren, hoe langer we spraken over het restaurant, hoe meer ons plan veranderde in onze wens om jou naast een maaltijd ook de boerenbeleving mee te geven.

Je komt tenslotte op de boerderij waar wij jou het liefst gewoon willen laten genieten, zonder dat we vast zitten aan een patroon. Als je binnenkomt in de oude stelp bij Boer Bart is het lekker warm, in de hoek van de speelkeuken is een groepje kleuters alvast begonnen met koken. Een groep kinderen speelt spelletjes aan de stamtafel en ergens anders zit een vader zijn dreumes alvast zijn prakje te voeren. Jij schuift lekker aan en terwijl de kinderen zich vermaken zit je lekker te kletsen. Wij zorgen voor jou, en voor een smaakbeleving die puur is maar simpel kan zijn, voedzaam met alleen producten uit jouw streek. Misschien drie gangen, maar misschien ook meer.

Daarbij zijn we ook niet een gewoon restaurant. We zijn op de boerderij, daar schuif je gezellig aan en eet je lekker mee met wat de pot schaft. De boerin (gastvrouw) loopt er rond met vers geplukte bramen of iets anders dat net in de tuin is geoogst.

Uiteindelijk hopen we dat je naar huis gaat en verrast zal zijn over de ongedwongen sfeer, het ‘thuisgevoel’ en het zorgeloze; alsof de tijd tijdens je verblijf even stilstond.

Concreet: Je wordt in ieder geval ontvangen met een voorgerecht, als het wenselijk is kunnen kinderen direct beginnen met het hoofdgerecht, zodat ze nog genoeg tijd hebben om te spelen. Voor jou hebben we in elk geval een warm hoofdgerecht met vlees of vis en na afloop zullen we je verrassen met een lekker toetje. Uiteraard is alles gemaakt met producten van boeren uit de streek.

Wil je reserveren? Klik dan hier!

107 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page