Wie kookt er eigenlijk

Het streekboer restaurant is een samenwerking tussen de Streekboer, Boer Bart en Culivents. Maar wie is Culivents?

Als je het hebt over Culivents heb je het eigenlijk mij Ruben Visser en mijn partner Imke Gerritsen. Niet getrouwd maar we vinden elkaar wel erg leuk. We komen beide uit een andere wereld, ik uit een bourgondisch gezin en Imke is op gegroeid op een fruit verwerkingsbedrijf. We zijn opgegroeid met passie voor eten en volgden als snel de opleiding tot kok.

We leerden alles over eten met een verhaal, met aandacht bereid vol met liefde van de kok. We hebben veel restaurants gezien, mee gedraaid op verschillende niveaus. We ontwikkelden en ontdekten dat de producten die we gebruikten een wereld van verschil kunnen maken. We vonden dit zo fascinerend dat we op reis gingen om te leren over de smaakparels van de regio.

In ons avontuur kwamen opvallend veel bij gewone boeren uit de buurt terecht. Onbewerkt, vol van smaak, puur en super vers. Vaak had de boer zelf geen idee dat hun boerderij, die koe, die boom of die grond zorgde voor een verassende smaak.

Toveren met eenvoud.