top of page

Bijna open.

Bijna geopend.

Het was september vorig jaar toen we met onze plannen rondliepen. “Een plek op de boerderij, waar gasten ongedwongen kennis kunnen maken met de landbouw”

Sindsdien hebben we bijna elke dag gewerkt aan deze plek, tekeningen gemaakt, visies geschreven en mensen geïnterviewd. We wilden iets nieuws en unieks creëren dat zo fijn is, dat het voor jou de moeite waard is om je er vrije tijd in te investeren. Het moest iets zijn voor gezinnen, voor kinderen en ook zeker iets voor jou als ouder.

Het moet is worden dat de tijd even stil zet, iets dat echt, puur maar ook simpel is. Iets van nu, maar ook voor altijd omdat de herinnering blijft. Iets waarbij de tijd even voor jou is. Om juist samen met je gezin je even compleet te voelen.

De lijst met wensen, tips en ideeën was lang. Maar we hopen dat we nu een plek hebben gebouwd waar jij je compleet voelt, omdat je kinderen veilig spelen in hun eigen belevingswereld en je zelf kan ontspannen met een lekker bakje koffie of thee.

Aankomend weekeind 11 en 12 mei openen we voor het eerst onze deuren. We hopen je te mogen ontvangen op onze boerderij, tijdens dit  openingsweekend of op andere dagen dat we open zijn.

We zijn geopend van 10 tot 17 uur. Tijdens het openingsweekend proosten we rond 11 uur op de opening en om 12.30 mag je mee op de kinderexcursie om je eigen ei doos te vullen. .

Met vriendelijke groeten,

Rianne Holtrop.

Onze boerderij bevindt zich op,

Schoterweg 26, 8462 TD Rotstergaast.

Kaartjes kun je bij de kassa kopen.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


boerbart-logo_speelboerderij_wit.png
bottom of page